Få ordning i bilen

Det där med att få och att hålla ordning i bilen är inte alltid så lätt. Det är lätt att saker bara hamnar där och sedan kommer de inte ut igen. Det kan antingen vara saker som pantflaskor, verktyg eller kassar som inte hamnar på sin rätta plats. Det kan snabbt få bilen att se ovårdad ut. Men hur kan man få ordning i bilen, och vad bidrar en ren bil till?

Bra förvaring för skåpbilen

Om man har en skåpbil finns det bra lösningar för förvaring hos https://www.worksystem.se och bara en sådan sak kan göra att en del av de där lösa sakerna kan gömmas undan. Förvaring för skåpbilar finns i flera olika varianter. Man kan till exempel lägga in ett dubbelt golv som gör att man får plats med utdragbara lådor under det, man kan sätta in skåp och lådor på väggarna eller montera hållare för verktyg.

Lösa saker kan vara farligt

Last i en bil ska vara säkrad, annars kan man få böter om polisen stoppar en. Även en så liten sak som en ask med näsdukar kan vara rent av livsfarlig om den kommer flygande framåt vid en hård inbromsning. Att säkra lasten med ett lastgaller eller genom att binda fast den är alltså klokt. Vid en krock utsätts man för oanade krafter och då kan lös last bli för mycket. Tänk också på att husdjur och deras eventuella burar ska vara säkrade så att inte de kan skada sig vid en inbromsning.

En ren bil gör en glad

En ren bil gör en glad och det blir betydligt roligare att både köra den och att åka med som passagerare. Dessutom behöver man inte packa om bilen bara för att man ska kunna få med sig en extra person. Att någon ska åka obältad bara för att det ligger saker i vägen är inte okej.

Skapa en bra förarmiljö

Om man ska åka långt är det skönt att ha en förarmiljö som man verkligen trivs med. Samma sak gäller om man använder bilen som arbetsfordon. Man kan till exempel sätta upp hållare för mobilen, ordna med belysning och mycket annat.

farben-basic