Så köper du begagnade bildelar och fordon

Att köpa bildelar och sedan reparera din bil är ett billigare alternativ om du har kunskapen som krävs. Om du gillar att meka med bilar är det perfekt att köpa bildelar för att reparera eller bygga om ett fordon. Om du vill köpa ett begagnat fordon att meka i ska du kolla in Blinto för att köpa begagnat på auktion.

Modern nätauktion på nätet

Blinto möjliggör att begagnade maskiner och nyttofordon får en förlängd livslängd. Du kan via en nätauktion buda på intressanta objekt. Du kan på Blinto hitta bilar, entreprenadmaskiner, nyttofordon, snöskotrar, verktyg, redskap och mycket mer. Det är både enkelt och säkert att buda på olika objekt hos Blinto. Så när du är sugen på att köpa ett nytt fordon, verktyg eller liknande ska du ta för vana att kolla in vad som auktioneras ut hos Blinto. Du kan göra riktiga kap på en auktion hos Blinto.

Buda på objekt hos Blinto

Det är väldigt enkelt att buda på en pågående auktion hos Blinto. Du registrerar dig på sajten innan du lägger ett bud. BankID används för att göra tjänsten säker. Du hittar ett intressant objekt och lägger sedan ett bud. Om du vinner ett bud får du en bekräftelse via e-post. Du får en faktura till samma e-post några timmar efter avslutad auktion. Fakturan betalar du och bokar sedan en tid för upphämtning av din vinst. Du avtalar själv tid och plats med säljaren. Blinto har inget lager eller liknande utan agerar endast mellanhand mellan köpare och säljare. Tänk på att alltid kolla upp objektet du ska köpa för att vara säker på att du gör ett bra köp.

Bättre att köpa begagnade fordon och verktyg

Det är bättre ur både ekonomisk- och miljösynpunkt att köpa begagnade bildelar och fordon. Du kan få ett lägre pris på bra grejer genom att hitta begagnade objekt. Om du är sugen på en ny begagnad bil kan du hitta ett bra objekt på Blinto. Tänk på att utbudet ändras hela tiden och om du är intresserad av en bil eller något annat objekt ska du inte vänta med att buda.

farben-basic